09112441370 09112441370
مشاهده منو

خط تولید خیارشور تخمیری

تخمیر روشی است که طی آن خیار را به خیارشور تبدیل می کنند .

در کل دو روش برای تولید خیارشور وجود دارد .

یک روش تخمیر و روش دیگر روش تولید خیارشور سرکه ای است .

خیارشور سرکه ای عمدتا در شیشه های پاستوریزه تولید و بسته بندی می شود .

خیارشورهای تخمیری عمدتا در دبه بسته بندی می شود .

همچنین سایز خیارهایی که با آن خیارشور تخمیری تولید می شود بزرگتر از خیارهایی است که با آن خیارشور سرکه ای تولید می شود .

روش تولید خیارشور تخمیری

در روش تخمیری ، خیارها در محلول آب نمک قرار می گیرند و پس از مدتی در بشکه هایی که قرار دارند تخمیر شده و تبدیل به خیارشور می شوند .

برای تسریع و بهتر شدن فرایند تخمیر معمولا خیارها را سوراخ می کنند .

ماشین آلات تولید خیارشور تخمیری

ماشین آلات تولید خیارشور تخمیری شامل سورتینگ خیار ، وان شستشو ، دیگ بخار ، سکوی فرمولاسیون ، محلول ریز ، دستگاه سوک زن خیار  می باشد .

معمولا خیارها در گالن ها و یا دبه های مخصوص بسته بندی شده و قرار می گیرند . بعد از گذشت مدتی خیارها تبدیل به خیارشور تخمیری شده و آماده عرضه به بازار مصرف می شوند .

انواع بسته بندی خیارشور تخمیری

مرسوم ترین نوع بسته بندی خیارشور تخمیری که شاید در بسیاری از ساندویچی ها دیده باشید ، بسته بندی خیارشور در دبه است .

دبه ها در ابعاد مختلف جهت فروش در ساندویچی ها و رستوران ها به کار می روند .

بسته بندی های دیگری نیز جهت خیارشور به کار می رود .

از جمله بسته بندی خیارشور در ظرف های یکبار مصرف .

بسته بندی خیارشور تخمیری در نایلون های زیپ دار ، نایلون های پفکی و امثال اینها .


بازار مصرف خیارشور تخمیری

همانطور که می دانید در بسیاری از رستوران ها ، ساندویچی ها و کبابی ها خیارشور تخمیری استفاده می شود .

همچنین در سبد غذایی خانواده ها نیز عموما از این نوع خیارشور استفاده می شود .

جمع بندی  

در تولید خیارشور تخمیری مهمترین نکته تامین خیار مناسب و با کیفیت و همچنین با قیمت مناسب است .

اگر خیار با قیمت مناسب و به مقدار کافی داشته باشید و کیفیت مناسبی هم عرضه کنید ، از لحاظ فروش مشکل چندانی نخواهید داشت .