تخمیر روشی است که طی آن خیار را به خیارشور تبدیل می کنند .
در کل دو روش برای تولید خیارشور وجود دارد .
یک روش تخمیر و روش دیگر روش تولید خیارشور سرکه ای است .
خیارشور سرکه ای عمدتا در شیشه های پاستوریزه تولید و بسته بندی می شود .
خیارشورهای تخمیری عمدتا در دبه بسته بندی می شود .
همچنین سایز خیارهایی که با آن خیارشور تخمیری تولید می شود بزرگتر از خیارهایی است که با آن خیارشور سرکه ای تولید می شود .
روش تولید خیارشور تخمیری
در روش تخمیری ، خیارها در محلول آب نمک قرار می گیرند و پس از مدتی در بشکه هایی که قرار دارند تخمیر شده و تبدیل به خیارشور می شوند .
برای تسریع و بهتر شدن فرایند تخمیر معمولا خیارها را سوراخ می کنند .
ماشین آلات تولید خیارشور تخمیری
ماشین آلات تولید خیارشور تخمیری شامل سورتینگ خیار ، وان شستشو ، دیگ بخار ، سکوی فرمولاسیون ، محلول ریز ، دستگاه سوک زن خیار می باشد .
معمولا خیارها در گالن ها و یا دبه های مخصوص بسته بندی شده و قرار می گیرند . بعد از گذشت مدتی خیارها تبدیل به خیارشور تخمیری شده و آماده عرضه به بازار مصرف می شوند .
انواع بسته بندی خیارشور تخمیری
مرسوم ترین نوع بسته بندی خیارشور تخمیری که شاید در بسیاری از ساندویچی ها دیده باشید ، بسته بندی خیارشور در دبه است .
دبه ها در ابعاد مختلف جهت فروش در ساندویچی ها و رستوران ها به کار می روند .
بسته بندی های دیگری نیز جهت خیارشور به کار می رود .
از جمله بسته بندی خیارشور در ظرف های یکبار مصرف .
بسته بندی خیارشور تخمیری در نایلون های زیپ دار ، نایلون های پفکی و امثال اینها .
بازار مصرف خیارشور تخمیری
همانطور که می دانید در بسیاری از رستوران ها ، ساندویچی ها و کبابی ها خیارشور تخمیری استفاده می شود .
همچنین در سبد غذایی خانواده ها نیز عموما از این نوع خیارشور استفاده می شود .
جمع بندی
در تولید خیارشور تخمیری مهمترین نکته تامین خیار مناسب و با کیفیت و همچنین با قیمت مناسب است .
اگر خیار با قیمت مناسب و به مقدار کافی داشته باشید و کیفیت مناسبی هم عرضه کنید ، از لحاظ فروش مشکل چندانی نخواهید داشت .