ماکارونی مصرف زیادی در رژیم غذایی ایرانی و غیر ایرانی دارد . خواص زیاد ، کربوهیدرات مناسب و فواید بسیاری که برای سلامتی دارد ماکارونی را به یک غذای محبوب تبدیل کرده است .
طعم ماکارونی بستگی زیادی به نوع و جنس رشته ماکارونی و از طرف دیگر سس و مایعی که روی آن قرار می گیرد دارد .
از طرفی تهیه ی مایع ماکارونی بسیار وقت گیر بوده و بسیاری برای ماکارونی از کنسرو سس ماکارونی استفاده می کنند . به همین دلیل کنسرو مایع ماکارونی با درخواست زیادی از سمت بازار مواجه شده است .
در اینجا مراحل و فرایند تولید کنسرو مایع یا سس ماکارونی را شرح خواهیم داد .
ایجاد طرح توجیهی
برای راه اندازی یک خط کامل تولید مایع ماکارونی ، در ابتدا باید یک طرح توجیهی و اقتصادی مناسب تهیه کنید . طرح توجیهی باید شامل این موارد باشد ؛ امکان سنجی و ضرورت اجرای طرح ، میزان سرمایه ثابت و در گردش طرح، ماشین آلات خط ، مواد اولیه ، بازار فروش و سودآوری طرح و دوره بازگشت سرمایه باید به صورت دقیق و علمی بررسی شود و بر روی کاغذ بیاید .
ماشین آلات
ماشین آلات خط تولید مایع ماکارونی شامل این موارد است .