با توجه به افزایش مصرف غذاهای آماده و ساندویچی نظیر ساندویچ کتلت و نیاز به سرعت بخشیدن به تهیه ی کتلت ، نیاز به دستگاه کتلت ساز ضروری است .

دستگاه کتلت ساز فرایند کامل آماده سازی و پخت کتلت را انجام می دهد .

در ظرفیت ها و سرعت های مختلف قابل طراحی و ساخت است .

دستگاه کتلت ساز در فروشگاه ها و رستوران ها و ساندویچی ها مورد استفاده قرار می گیرد .

همچنین ظرفیت های بالاتر این دستگاه در کارگاه ها و کارخانجات صنایع غذایی جهت تولید  و بسته بندی کتلت آماده به کار می رود . 

عملکرد دستگاه کتلت ساز

در ابتدا مواد اولیه کتلت در میکسر ترکیب شده و سپس با استفاده از دستگاه قالب گیر به صورت اتوماتیک قالب زده می شود .

قالب کتلت با طرح های دلخواه قابل طراحی شدن  وساخت می باشد .

بعد از قالب گیری وارد دستگاه سرخ کن شده و به صورت اتوماتیک و بدون دخالت دست سرخ می گردد .

در نهایت وارد بخش روغن گیری شده و بعد از آن آماده ی فروش و یا بسته بندی می شود .

در بخش بسته بندی هم بسته به نوع بسته بندی ماشین آلاتی قرار دارد .  

بستگی به ظرفیت و سرعت تولید ابعاد و اندازه ی دستگاه نیز تفاوت می کند .

قیمت دستگاه کتلت ساز

قیمت دستگاه کتلت ساز بستگی به سرعت و میزان تولید ، ابعاد و اندازه دستگاه ، میزان اتوماتیک بودن دستگاه ، تعداد و نوع قالب هایی که دارد و یکسری المان های فنی دیگر دارد .

جهت اطلاع از قیمت روز دستگاه می توانید با شماره قرار داده شده در ساعت تماس بگیرید .

به علت نوسانات دلار ممکن است قیمت تغییر یابد .

مزیت های دستگاه کتلت ساز

دستگاه کتلت ساز به علت درا بودن سرعت بالا می تواند تعداد زیادی کتلت در ساعت تهیه کند .

به همین دلیل می تواند جوابگوی تعداد زیاد مشتری باشد .

همچنین عملکرد دستگاه باعث می شود که نیاز به استفاده از دست در روند تولید کتلت کمتر شده و وضعیت بهداشتی ارتقا یابد .

از طرف دیگر با تعویض قالب می توان کتلت هایی در ابعاد و مدل های مختلف آماده کرد .

ابعاد و اندازه ی کتلت ها نیز به علت استفاده از قالب ، یکسان و یک اندازه می شود  .

مزیت دیگری که دستگاه کتلت ساز دارد استفاده بهینه از روغن است . دستگاه طوری طراحی شده است که از روغن کم استفاده کند .

قسمت های مختلف دستگاه کتلت ساز  

دستگاه کتلت ساز قسمت های مختلفی دارد .

بسته به نوع دستگاه کتلت ساز که ابعاد صنعتی باشد ، کارگاهی باشد یا فروشگاهی ؛ قسمت های مختلف دستگاه می تواند کمتر یا بیشتر شود .

اما در حالت کلی ، اجزای مختلف دستگاه کتلت ساز به این موارد تقسیم بندی می شود .

1- مخزن میکسر :  مخزن میکسردار جهت ترکیب مواد اولیه و تولید خمیر کتلت به کار می رود . این مخزن از جنس استیل بوده و دارای همزن برقی می باشد .

2- دستگاه سرخ کن : دستگاه سرخ کن به صورت مداوم عمل سرخ کردن را در روغن انجام می دهد .

دستگاه از جنس استیل 304 صنایع غذایی بوده و دارای زنجیر و وان روغن است .

قابلیت اتوماسیون دارد و دارای سیستم بهینه ی مصرف روغن است .

3- دستگاه قالب زن : دستگاه قالب زن کتلت ، به صورت اتوماتیک عمل قالب زنی و شکل دهی به کتلت را انجام می دهد .

4- سیستم انتقال : جهت انتقال مواد اولیه و همچنین انتقال محصول تولید شده به سیستم هایی جهت جابجایی نیاز است .

5- دستگاه بسته بندی کتلت : بستگی به نوع بسته بندی کتلت ، دستگاه بسته بندی آن نیز متفاوت است . 

انواع مختلف بسته بندی جهت بسته بندی کتلت وجود دارد .

بسته بندی در ظروف یکبار مصرف ف بسته بندی وکیوم ، بسته بندی پفکی ، بسته بندی در نایلون زیپ دار و امثال اینها .

کاربرد دستگاه کتلت ساز  

دستگاه کتلت ساز در بسیاری از فروشگاه های مواد غذایی کاربرد دارد .

در انواع ساندویچی ها باعث افزایش سرعت تهیه کتلت می شود . 

در انواع رستوران ها و فست فود ها به کار می رود . 

دستگاه کتلت ساز در صنعت نیز کاربرد دارد . 

در انواع کارگاه ها و کارخانجات تولید مواد غذایی به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرد . 

تهیه و تولید انواع کتلت و بعد بسته بندی مناسب آن و افزایش ماندگاری باعث می شود که در بازار بزرگ مواد غذایی و فروشگاه های عرضه ی مواد غذایی  به فروش برسد .