با توجه به کمبود وقت جهت پخت و پز و زمانبر بودن تهیه غذاهایی نظیر ماکارونی و خصوصا مایع آن ، این محصول به صورت جداگانه توسط کارخانه تولید شده و در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد .
فرایند تولید مایع ماکارونی به این صورت است که در ابتدا مواد اولیه نظیر گوشت ، سویا ، رب و ادویه و افزونی ها وارد کارخانه می شود .
سپس بعد از آماده سازی مواد اولیه ، کار سرخ کردن و پخت و میکس آنها توسط ماشین آلات مختص بخود انجام می شود .
بعد از آماده سازی و فرآوری مواد ، محصول آماده شده و بسته بندی می شود .
بسته بندی در ظروف مختلفی می تواند انجام شود .
یکی از مهمترین و محبوب ترین بسته بندی ها ، بسته بندی به صورت کنسرو می باشد .
مواد آماده شده در قوطی های کنسرو پر و بسته بندی می شوند .
سپس وارد سیستم پاستوریزاتور شده و جهت نگهداری بهتر پاستور می شود .
دیدگاه خود را بنویسید