با توجه به کمبود وقت جهت پخت و پز و زمانبر بودن تهیه غذاهایی نظیر ماکارونی و خصوصا مایع آن ، این محصول به صورت جداگانه توسط کارخانه تولید شده و در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد .

فرایند تولید مایع ماکارونی به این صورت است که در ابتدا مواد اولیه نظیر گوشت ، سویا ، رب و ادویه و افزونی ها وارد کارخانه می شود .

سپس بعد از آماده سازی مواد اولیه ، کار سرخ کردن و پخت و میکس آنها توسط ماشین آلات مختص بخود انجام می شود . 

بعد از آماده سازی و فرآوری مواد ، محصول آماده شده و بسته بندی می شود . 

بسته بندی در ظروف مختلفی می تواند انجام شود . 

یکی از مهمترین و محبوب ترین بسته بندی ها ، بسته بندی به صورت کنسرو می باشد . 

مواد آماده شده در قوطی های کنسرو پر و بسته بندی می شوند . 

سپس وارد سیستم پاستوریزاتور شده و جهت نگهداری بهتر پاستور می شود .