سس کچاپ از چاشنی های بسیار پرمصرف است . ترکیب سس کچاپ با ادویه جات مختلف ، سس های جدید با طعم های مختلفی ایجاد می کند .

برای راه اندازی خط تولید سس کچاپ مواردی باید مد نظر قرار داده شود که در ادامه به شرح آن خواهیم پرداخت .

طرح ریزی

قبل از شروع کار باید حتما یک پلن برای خود آماده کنید . پلن باید شامل تمامی مراحل اجرای کار از ابتدا تا انتها و همچنین برآورد دقیق هزینه های ثابت و جاری طرح باشد .

مراحلی مانند فرایند ثبت شرکت و مجوزات مختلف ، مراحل تامین سرمایه ، تامین و راه اندازی ماشین آلات ، بازارسنجی و ارزیابی بازار و همچنین برآورد میزان سود و دوره برگشت سرمایه باشد .

فرایند تولید

فرایند تولید سس کچاپ به این صورت است که در ابتدا رب گوجه وارد کارخانه شده و در حین پخت تنظیم بریکس و غلظت آن انجام می گیرد و همزمان افزودنی هایی به آن اضافه می گردد .  

پس از آن پاستوریزه می شود و در مرحله بعد بسته بندی شده و آماده عرضه به بازار می گردد . 

ماشین آلات  

ماشین آلات خط تولید سس کچاپ به این شرح است ؛ دیگ بخار جهت تامین بخار خط ، مخازن و پاتیل های پخت همزن دار ، مخازن نگهداری و طعم زنی ، پاستوریزاتور لوله ای ، پرکن و بسته بندی و در انتهای خط معمولا تونل پاستور قرار می گیرد .

بازاریابی و فروش  

سس کچاپ با طعم ها و تنوعاتی که دارد ، می تواند فروش خوبی داشته باشد . در سال های اخیر به دلیل افزایش مصرف فست فود و غذاهای آماده ، درخواست مصرف انواع سس نیز افزایش یافته است .

جهت بازاریابی باید با شرکت ها و مراکز پخش و صادرات وارد قرارداد شد . از طرفی برندسازی  و تبلیغات در کنار کار بروی افزایش کیفیت محصول و پایین آوردن قیمت تمام شده نقش زیادی در افزایش فروش خواهد داشت .

جمع بندی  

پس از طی مراحل ذکر شده در بالا می توانید صاحب یک واحد تولید سس کچاپ شوید . اما به یاد داشته باشید که طی کردن هر کدام از مراحل جهت راه اندازی خط تولید سس کچاپ نیاز به صرف هزینه و وقت بسیاری است که باید مد نظر قرار گیرد .