سرمایه ۵۰۰ میلیون تومان به شما این امکان را میدهد که واحد تولیدی با مقیاس به نسبت بزرگی راه اندازی کنید .
با سرمایه ۲۰۰ میلیون تومان، میتوان واحدهای تولیدی با مقیاس بزرگتر و با تنوع بیشتری از محصولات در صنایع غذایی راهاندازی کرد.
با سرمایه ۱۰۰ میلیون تومان میتوان به راهاندازی واحد تولیدی در صنایع غذایی در ایران فکر کرد .
راهاندازی یک واحد تولید صنایع غذایی در ایران شامل مراحل و مراحل مختلفی از جمله اخذ مجوزها، توجیه اقتصادی طرح، فرایند تولید، انتخاب ماشینآلات، بازاریابی و فروش محصولات میشود.
راهاندازی یک واحد تولیدی فرآیند پیچیدهای است که نیاز به برنامهریزی دقیق، تحقیق و ارزیابی دارد.